Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - lisansustu@gelisim.edu.tr

Gastronomi (Yüksek Lisans) (Tezli)





IGU-LEE-Gastronomi Doktora-Öğrenci Ödül
'Rotary Kulübü'nden Lisansüstü Öğrencimize Ödül
MYK Sertifika Töreni Üniversitemizde Düzenlendi
'MYK Sertifika Töreni Üniversitemizde Düzenlendi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Profesyonel Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni”nde, yöresel ve dünya mutfağı alanlarında aşçılık eğitimi alan katılımcılar, ünlü Şef ...

Daha Fazlası
Gastro Talks 4 Düzenlendi
'Gastro Talks 4 Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Koordinatörlüğü'ne bağlı olan bölümlerin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen Gastro Talks söyleşilerinin dördüncüsü, Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümü'nün ...

Daha Fazlası
Akademik Faaliyetlerimiz Devam Ediyor
'Akademik Faaliyetlerimiz Devam Ediyor
Yeni Öğrenciler için Tanışma Toplantısı
'Yeni Öğrenciler için Tanışma Toplantısı
2021-2022 Mezunlarımızı Verdik
'2021-2022 Mezunlarımızı Verdik

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 21/06/2022 tarihli salı günü gerçekleştirilerek hem lisans hem de lisansüstü bölümlerden mezun ...

Daha Fazlası
Bölümümüzden Açık Ateşte Pişirme Etkinliği
'Bölümümüzden Açık Ateşte Pişirme Etkinliği
Bölüm Akademisyenlerimiz Erasmus+ Faaliyetine Katıldı
'Bölüm akademisyenlerimiz Erasmus+ faaliyetine katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü araştırma görevlileri Gizem Hülağa Kaderoğlu ile Oğuzhan Köklü Erasmus+ ...

Daha Fazlası
Bayram Tebriği
'Bayram Tebriği
Ömür Akkor Öğrencilerimizle Buluştu
'Ömür Akkor Öğrencilerimizle Buluştu
Gastronorm Mutfağında Uygulamalı Eğitimler Devam Ediyor
'Gastronorm mutfağında uygulamalı eğitimler devam ediyor
Culinary Forum 2022'ye Katıldık
'Culinary Forum 2022'ye Katıldık
USBK 2022 Gerçekleştirildi
'USBK 2022 Gerçekleştirildi
Gastronomi Bölümlerinden Önlük Giydirme Töreni
'Gastronomi Bölümlerinden Önlük Giydirme Töreni

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (TR) Bölümü, UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İNG) ve Güzel ...

Daha Fazlası
Bahar Dönemi Başladı
'Bahar Dönemi Başladı
igü ubf kongre
'İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi
Güz Dönemi Sona Erdi
'Güz Dönemi Sona Erdi
Yılbaşı Tebriği
'Yılbaşı Tebriği
Öğretmenler Günü Kutlaması
'24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması
Cumhuriyet Bayramı'mız Kutlu Olsun
'29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
16 Ekim Dünya Gıda Günü
'16 Ekim Dünya Gıda Günü
Dr. Öğr. Üyesi Özlem Gönül Pandemi Sürecinde Gıda Sektörü Yönetimini Değerlendirdi
'Dr. Öğr. Üyesi Özlem Gönül Pandemi Sürecinde Gıda Sektörü Yönetimini Değerlendirdi

UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Özlem GÖNÜL, gıda sektöründe faaliyet gösteren ve yönetim sistemlerine ...

Daha Fazlası
Yeni Dönem Başladı
'Yeni Dönem Başladı
Üniversitemizden Atölye Çalışmaları
'Üniversitemizden Atölye Çalışmaları
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim Faaliyetleri Kararları
'2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim Faaliyetleri Kararları
Bölüm İdaresinde Değişiklik
'Bölüm İdaresinde Değişiklik

Yaklaşık 2 yıldır anabilim dalı başkanlığı görevini yürüten Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir hocamız üniversiteden ayrılarak Sakarya Üniversitesi'ne geçiş yapmıştır. ...

Daha Fazlası
Akademik yayınlarımız devam ediyor
'Akademik yayınlarımız devam ediyor

Editörlüğünü, Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan'ın üstlendiği Gıda Felsefesi kitabı bu ...

Daha Fazlası
2020/21 Dönemi Sona Erdi
'2020/21 Dönemi Sona Erdi