İstanbul Kapalı Dikey Tarım Uygulama Merkezi Gezisi
Gastronomi Lisansüstü öğrencileri İstanbul Kapalı Dikey Tarım Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.
Gastronomi Lisansüstü öğrencileri İstanbul Kapalı Dikey Tarım Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.
Gastronomi A.B.D. doktora öğrencisi Emre Turan “Körelmiş Bıçaklar” adlı ikinci eserini yayınladı.
Emre Turan “Buzdolabı Vatandaşları & Bir Gastronomi Distopyası” adlı eseriyle “Feed The Future” ödülünü kazandı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2024 Öğrenci El Kitapçığı Yayınlandı
Rotary Kulübü'nden Doktora Öğrencimize Ödül Verildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Koordinatörlüğü'ne bağlı olan bölümlerin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen Gastro Talks söyleşilerinin dördüncüsü, Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümü'nün koordinatörlüğünde düzenlendi.
Bölümümüzün katılım gösterdiği 6. Gastronomy Tourism Studies Congress 7-9 Ekim tarihleri arasında Afyon'da gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi bölümlerine bu yıl başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak tanışma toplantısı düzenlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 21/06/2022 tarihli salı günü gerçekleştirilerek hem lisans hem de lisansüstü bölümlerden mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edildi. ...
© Copyright 2022 İstanbul Gelişim Üniversitesi Tüm Hakları Saklıdır.