03 Eylül 2021 Cuma
Akademik yayınlarımız devam ediyor
Editörlüğünü, Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan'ın üstlendiği Gıda Felsefesi kitabı bu hafta içerisinde çıkış yapmıştır.
Nobel Akademik Yayıncılık tarafından basılan kitaba, GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanı Prof. Dr. Aslı Albayrak ve UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları Türkle bölümü eski başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir ile araştırma görevlilerimiz Muzaffer Çakmak ve Oğuzhan Köklü de bölüm yazarı olarak katkıda bulunmuşlardır.
Hocalarımızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz.