03/11/2022 tarihli perşembe günü, J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe tüm bölümlerimizden yoğun bir öğrenci katılımı görülürken Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümü öğrencileri de etkinlik başlangıcında çeşitli ikramlarda bulundular.
Gastro Talks 4 programında; Four Seasons Hotel Sultanahmet Executive Chef Özgür ÜSTÜN, Raffles Hotel İstanbul Head Chef Okan AYDEMİR, Renaissance Polat İstanbul Hotel Executive Chef Arif MADAKBAŞ, W Hotel İstanbul Executive Chef Şafak ERTEN ve JW Marriott İstanbul Marmara Sea Executive Chef Mehmet Faruk YARDIMCI konuşmacı olarak yer aldılar.
Üniversitemiz öğretim görevlilerinden İbrahim Levent Demirçakmak'ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, katılımcı şefler meslek tecrübelerini aktarırlarken öğrencileri kendilerini bekleyen dünya ile ilgili aydınlattılar. Ayrıca sektörün sağladığı yurt dışı olanakları hakkında da kişisel yaşamlarından yola çıkarak tavsiye ve ipuçları verdiler. Söyleşi, soru cevap etkinliği ile son buldu.
Katılım gösteren şeflere öğrencilerimize sağladıkları katkılardan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.