Öğrenci El Kitabı Yayınlandı!
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2024 Öğrenci El Kitapçığı Yayınlandı
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2024 Öğrenci El Kitapçığı Yayınlandı
Rotary Kulübü'nden Doktora Öğrencimize Ödül Verildi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Profesyonel Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni”nde, yöresel ve dünya mutfağı alanlarında aşçılık eğitimi alan katılımcılar, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile bir araya ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Koordinatörlüğü'ne bağlı olan bölümlerin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen Gastro Talks söyleşilerinin dördüncüsü, Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümü'nün koordinatörlüğünde düzenlendi.
Bölümümüzün katılım gösterdiği 6. Gastronomy Tourism Studies Congress 7-9 Ekim tarihleri arasında Afyon'da gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi bölümlerine bu yıl başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak tanışma toplantısı düzenlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 21/06/2022 tarihli salı günü gerçekleştirilerek hem lisans hem de lisansüstü bölümlerden mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edildi. ...
Gastronomi Koordinatörlüğü tarafından tüm gastronomi ve aşçılık öğrencilerine yönelik olarak dönem sunu etkinliği tertiplendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü araştırma görevlileri Gizem Hülağa Kaderoğlu ile Oğuzhan Köklü Erasmus+ faaliyetine katıldılar.
© Copyright 2022 İstanbul Gelişim Üniversitesi Tüm Hakları Saklıdır.