İGÜ LEE Gastronomi A.B.D. Doktora programı 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz döneminde mezun verdi.
Gastronomi Lisansüstü öğrencileri İstanbul Kapalı Dikey Tarım Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.
Gastronomi A.B.D. doktora öğrencisi Emre Turan “Körelmiş Bıçaklar” adlı ikinci eserini yayınladı.
Emre Turan “Buzdolabı Vatandaşları & Bir Gastronomi Distopyası” adlı eseriyle “Feed The Future” ödülünü kazandı
Doktora Öğrencimiz World Citizen Award'a Layık Görüldü.
Gastronomi A.B.D. Doktora Yeterlilik Sınavları Gerçekleştirildi.
Rotary Kulübü'nden Doktora Öğrencimize Ödül Verildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi doktora programı 2022-2023 güz dönemi doktora yeterlik sınavları 15/12/2022 ile 16/12/2022 tarihlerinde iki oturum halinde yapıldı.