Her yıl 29 Ağustos’ta kutlanan More Herbs, Less Salt Day (Daha Fazla Baharat, Daha Az Tuz Günü), sağlıklı beslenmenin en kritik adımlarından birine dikkat çekiyor: ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Programı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Hasan Fatih Akgöz, her yıl 9 Temmuz’da kutlanan Dünya Şekerli Kurabiye Günü ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Programı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Hasan Fatih AKGÖZ, 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü kapsamında, gönüllü kan ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü lisans öğrencilerinden Esraa ABDULRAHMAN, bilimsel çalışmasıyla uluslararası düzeyde dikkat çeken bir başarıya imza attı. Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Doç. Dr. Merve BAYRAM, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü kapsamında çölyak hastalığına ilişkin farkındalık oluşturmak ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Arş. Gör. Güldane Yıldırım ile Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Çakır’ın ortak çalışması, bireylerin besin etiketi ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanları ile bir öğrencimiz, 18–20 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen 8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğr. Gör. Münevver Gaye AYBEY, gürültü kirliliğinin insan sağlığı üzerindeki etkilerine dair önemli bilgiler paylaştı. ...
16 Nisan Dünya Besin İsrafı Farkındalık Gününe yönelik değerlendirmelerde bulunan İGÜ SBF Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Gizem Uzlu Dolanbay, israfı önlemede sadece bilginin ...
16 Nisan Dünya Besin İsrafı Farkındalık Günü kapsamında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Gizem Uzlu Dolanbay besin israfı ...