İGÜ gastronomi bölümleri olarak Gastronomi Koordinatörü ve üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Serdar Çöp ile Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak'ın da konuşmacılar arasında yer aldığı etkinliğe, öğrenci ve akademisyenlerden oluşan kalabalık bir grup ile katıldık.
MYO Aşçılık, GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları, UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları TR-İNG bölüm öğrencileri etkinliğe aktif katılım gösterip sektör içerisinde yer alan şef ve akademisyenlerle bire bir görüşme fırsatı yakaladı. Yanı sıra, Türkiye'nin pek çok üniversitesinden gastronomi bölümü öğrencileri de etkinliğe katılım gösterdiler. Bu sayede Culinary Forum 2022 hem yeme-içme sektörü temsilcilerini hem de gastronomi ve turizm akademisyenlerini bir araya getirerek geleceğin gastronom adayları için benzersiz bir ortam yaratmış oldu.