Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

Gastronomi (Doktora)








 Bölümümüzden Açık Ateşte Pişirme Etkinliği


Gastronomi Koordinatörlüğü tarafından tüm gastronomi ve aşçılık öğrencilerine yönelik olarak dönem sunu etkinliği tertiplendi.


İGÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümleri ile Aşçılık programının ortaklaşa yürüttüğü "Türk Mutfağı Açık Ateşte Pişirme Etkinliği" 25/05/2022 tarihli çarşamba günü, Gürpınar’da gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan öğrenciler çeşitli spor faaliyetlerinin ardından öğretim üye ve elemanlarının da katkılarıyla hazırlanan yiyecekleri tattılar. Etkinlik, yemek sonrasında konserlerle devam etti.

Gelecek senelerde de tekrar edilmesi planlanan etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm bölüm hocalarımıza ve öğrencilerimize tekrar teşekkür ediyoruz.