Mezunumuzda Güzel Haber Var

Gelişim ailesi olarak İşletme doktora programı mezunumuz Nuran Varışlı Doçent unvanı almıştır.

Doç. Dr. Nuran Varışlı, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda Uzman olarak görev yapmaktadır. İşletme alanında lisans, Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yapmıştır. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde, İşletme alanında yaptığı doktorayı 2019 yılında başarıyla tamamlamıştır. 28.04.2023 tarihinde Yönetim ve Strateji Bilim Alanında doçent unvanı almaya hak kazanmıştır. Aynı zamanda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında ikinci yüksek lisans ve Lojistik Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında eğitim yapmıştır. Örgütsel davranış, halkla ilişkiler, yönetim, strateji, insan kaynakları yönetimi, finans, Lliderlik ve girişimcilik konularında çalışmaları vardır. Türkiye’nin önemli kamu kurumlarında; Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, T.B.M.M., SSK ve SGK’da önemli görevler yapmıştır. Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı Meslek Yüksekokulu’nda ders vermiştir.