Doktora Yeterlik Sınavları Başvuru Takvimi & Dilekçe

Değerli Doktora Öğrencimiz,

2019-2020 Haziran ayı doktora yeterlilik sınavına başvuru yapmak için ekteki dilekçeyi doldurarak imzalı bir şekilde 05.06.2020 tarihi Cuma gününe  kadar lisansustu@gelisim.edu.tr adresine mail olarak göndermenizi rica ederiz. İsteyen adaylarımız hafta içi  09.30-16.00 saatleri arasında elden de teslim edebilir. Dilekçeleriniz kayıt altına alınarak yeterlilik jürilerinin oluşturulması için anabilim dalı başkanlığına gönderilecektir.

Not 1: Dilekçenize ek olarak transkript enstitü tarafından sisteminizden alınarak eklenecektir.
Not 2: Dilekçe ile başvurusu olmayan veya başvuru yapmayan adaylarımızın yeterlilik sınavına giriş hakları bulunmamaktadır.
Not 3: Yeterlilik sınav jürileri ile yazılı ve sözlü sınavın nasıl yapılacağına dair hususlar daha sonra duyurulacaktır.

Dilekçeyi indirmek için tıklayınız

Sağlıklı günler dileriz