Lisansüstü Eğitim Enstitüsü - lisansustu@gelisim.edu.tr

Yeni Medya İletişim ve Habercilik (Yüksek Lisans) (Tezli)

Nisan Ayında Başvurulabilecek Öğrenci Kısa Film Festivalleri

Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan ve başvurusu Nisan ayında biten öğrenci film festivalleri öğrencilerden başvurularını bekliyor.

Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali’nde kurmaca, belgesel, deneysel ve animasyon dalında yarışmaya katılan ve ön elemeyi geçmiş olan filmlerin gösterimleri yapılacak ve filmler yarışacaktır. Son Başvuru: 29 Nisan 2022.

Ulusal Topkapı Öğrenci Film Festivali’nin bu yılki teması ‘‘öteki’’ olarak duyuruldu. Gönderilecek filmler en fazla 20 dakika uzunluğunda olmalıdır. Son Başvuru: 18 Nisan 2022.

Esaretten Cesarete Kısa Film Yarışması iklim değişikliği ve etkileri konusunda toplumda farkındalık yaratacak çalışmaları bekliyor. Ödüller, drama, animasyon ve belgesel kategorilerinde verilecek. Son Başvuru: 30 Nisan 2022.

Türkiye’de ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören vatandaşı üniversite öğrencilerinin başvurusuna açık olan 3. Sinekültür Kısa Film Yarışmas’nda herhangi bir tema zorunluluğu yoktur. Yarışmaya, süresi 30 dakikayı aşmayan filmlerle başvurulabilmektedir.  Son Başvuru:10 Nisan 2022